Važno obaveštenje za studente upisane na master akademske studije školske 2019/2020. godine, kojima je do završetka studija preostala samo izrada i odbrana završnog rada, a koji su imali poslednji aktivan status u školskoj 2021/2022. godini

U skladu sa preporukama Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a imajući u vidu okolnosti izazvane epidemijom zarazne bolesti COVID-19, studentima master akademskih studija koji su upisani na master akademske studije školske 2019/2020. godine, a koji su imali poslednji aktivan status u školskoj 2021/2022. godini, i do završetka studija im je preostala samo izrada i odbrana završnog rada, na lični zahtev, biće produžen rok za završetak studija za još jednu godinu.

 

Regulisanje statusa za navedene studente obaviće se od četvrtka, 27. oktobra do četvrtka, 3. novembra 2022. godine u skladu sa radnim vremenom Odseka za master i doktorske studije.

Potrebno je dostaviti:

-   indeks,

-   molbu za produženje roka za završetak studija (obrazac molbe je dostupan za preuzimanje na kraju obaveštenja i u Odseku za master i doktorske studije).

 

Po regulisanju statusa, svi studenti moraju da popune elektronski ŠV-obrazac koristeći se nalogom za elektronsku evidenciju studenata.

 

VAŽNA NAPOMENA: Studenti koji ne regulišu status u naznačenom roku, kao i oni koji ne popune elektronski ŠV obrazac, neće moći da polažu ispite i brane završni rad u školskoj 2022/2023. godini.


Molba za produzenje roka za zavrsetak studija (2019-20) - obrazac