BG praksa 2018 - Centar za razvoj karijere

Pregled otvorenih pozicija prema fakultetima nalazi se na linku: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/bgpraksa2018-vodic#lat

 

 

BG-praksa-tablica-2018-jk300 copy.jpg

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu poziva studente završnih godina da se prijave za učešće u programu Univerzitetska radna praksa – BG PRAKSA 2018. 


Prijavljivanje traje do 17.aprila u ponoć na sajtu www.razvojkarijere.bg.ac.rs/bgpraksa !

 

BGPRAKSA omogućava studentima da po jedinstvenom modelu obavljaju stručnu praksu u javnim i javnim komunalnim preduzećima, organizacionim jedinicama Gradske uprave, ustanovama kulture i gradskim opštinama i steknu praktična znanja, veštine i relevantno radno iskustvo tokom studija i na taj način unaprede svoje akademsko obrazovanje.

 

Ove godine u program učestvuju: JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, JP Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, JKP “Beograd-put“, JKP Parking servis, “JP "Beogradska tvrđava" JKP „Pogrebne usluge “, JKP „Veterina Beograd“, JKP"Zelenilo Beograd", Sportski centar „Olimp-Zvezdara, JKP „Infostan tehnologije“ Beograd, JKP "Gradske pijace", Turistička organizacija Beograda, Arena Beograd, u opštinama: Opštine Grocka, Voždovac, Mladenovac, Savski venac, Zemun, Novi Beograd, Biblioteka „Milutin Bojić“, Biblioteka grada Beograda, Istorijski arhiv Beograda, Kuća Legata, BITEF teatar, Muzej grada Beograda, Muzej afričke umetnosti – zbirka Vede i dr Zdravka Pečara, Centar za likovno obrazovanje Šumatovačka, Biblioteka “Dimitrije Tucović” Lazarevac, Zavod za zaštitu spomenika kulture, Dom omladine, Jugoslovensko dramsko pozorište, Kancelarija za mlade grada Beograda, Gradsko pravobranilaštvo grada Beograda, Služba za internu reviziju grada Beograda, kao i 15 sekretarijata Gradske uprave.

 

Praksa će trajati tri meseca i planirani početak je 15. juni 2018. Svim studentima – polaznicima programa tokom trajanja prakse biće obezbeđena naknada za topli obrok i prevoz i mentorska podrška iz reda zaposlenih u institucijama učesnicama u programu. Angažovanje u programu nosi i određeni broj dodatnih /nekumulativnih/ ESPB bodova koje fakulteti Univerziteta u Beogradu prepoznaju kao relevantnu vannastavnu aktivnost studenata ili kao obaveznu stručnu praksu.

 

Program Univerzitetska radna praksa – BG PRAKSA realizuje Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu u saradnji sa Gradskom upravom Grada Beograda od 2010. godine. U proteklih osam godina realizacije preko 1800 studenata sa 26 fakulteta Univerziteta u Beogradu steklo je prvo radno iskustvo u institucijama čiji je osnivač grad.

 

BGpraksa-E-plakat2018.jpg

 

 

Na našem YouTube kanalu možete da pogledate razgovore sa učesnicima u programu na:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLZz3ZxPy5imlUYVNr-5Aq2Ol-7NwGPFo3

 

 

Iskoristi priliku da stekneš radno iskustvo tokom studija na nekoj od 176 različitih pozicija u okviru konkursa #bgpraksa. Imaćeš podršku mentora iz reda zaposlenih, pokrivene troškove  prevoza i fantastičnu mogućnost da tokom prakse usavršiš svoje veštine komunikacije i timskog rada.  Postani #bgpraktikant ovog leta! http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/bgpraksa  Prijavljivanje traje do 17.aprila u ponoć! 

 

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu poziva studente završnih godina da se prijave za učešće u programu Univerzitetska radna praksa – BG PRAKSA 2018. http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/konkurs-bgpraksa-2018