Poziv za prijavljivanje studenata za odlazak na stručne prakse (student mobility for trainee-ships) u okviru Ključne akcije 103 Erazmus+ programa mobilnosti

Univerzitet u Beogradu otvara poziv za prijavljivanje za realizaciju individualne mobilnosti u okviru Ključne akcije 103 Erazmus+ programa mobilnosti studenata za odlazak na stručne prakse – student mobility for trainee-ships.

Poziv će biti otvoren u petak, 03. juna 2022. godine, u 15:00 časova.


Prijave se  vrše isključivo preko onlajn platforme Univerziteta u Beogradu MobiON (https://mobion.bg.ac.rs/).

U okviru Ključne akcije 103 (mobilnost u zemljama EU i Islandu, Lihtenštajnu, Norveškoj, Severnoj Makedoniji i Turskoj) studenti UB mogu da konkurišu za realizaciju mobilnosti u okviru programa stručne prakse na partnerskim institucijama u inostranstvu ili drugim organizacijama, kako je precizirano u otvorenom pozivu na platformi MobiON.  

Mobilnost studenata može biti realizovana najkasnije do 31. marta 2023. godine.

Rok za podnošenje prijava ističe 30. juna 2022. godine u 23:59 časova.

Dodatne informacije o studentskim praksama, uslovima i relevantnoj konkursnoj dokumentaciji, kao i prijavni formular, dostupni su na sledećem linku: https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/how-to-apply/ka103/required-documents-ka103-outgoing-students-for-traineeships.

Za sva eventualna pitanja i nedoumice kontaktirati Erazmus+ tim Univerziteta u Beogradu (https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/contact).