Privremena rang lista kandidata za upis na master akademske studije, studijski program Pravo u školskoj 2024/2025. godini

Kandidati od 1. do 102. mesta na rang listi upisuju se na teret budžeta Republike Srbije, a kandidati od 103. do 430. mesta na rang listi upisuju se u statusu samofinansirajućih studenata.

Kandidati pored čijeg imena i prezimena stoji oznaka * su uslovno rangirani jer je u toku postupak odlučivanja o mogućnostima ili uslovima upisa.

Za kandidate pored čijeg imena i prezimena stoji oznaka ** u toku je postupak priznavanja strane visokoškolske isprave.

Svi kandidati su ostvarili pravo upisa na modul koji je prilikom prijavljivanja na konkurs za upis naveden kao prva želja.

Žalba na Privremenu rang listu može se podneti u roku od 36 sati od objavljivanja Privremene rang liste, do ponedeljka, 7. oktobra 2024. godine do 12:00 časova.

Žalba se podnosi Komisiji za upis preko Odseka za master i doktorske akademske studije.

Komisija za upis donosi rešenje po žalbi u roku od 24 sata od prijema žalbe. Kandidat ima pravo u drugostepenom postupku da uloži žalbu dekanu, u roku od 24 časa od isteka roka za donošenje rešenja Komisije za upis po žalbi kandidata. Dekan donosi konačnu odluku u roku od 24 časa od prijema žalbe i dostavlja je kandidatu i Komisiji za upis.

Nakon odlučivanja o žalbi Fakultet utvrđuje i objavljuje Konačnu rang listu za upis studenata na master akademske studije.


Privremena rang lista - MAS Pravo - 2024-2025