Privremena rang lista kandidata i kandidatkinja za upis na master akademske studije, studijski program Law and Gender (Pravo i rod) u školskoj 2024/2025. godini

Kandidati i kandidatkinje od 1. do 3. mesta na rang listi upisuju se na teret budžeta Republike Srbije, a kandidati i kandidatkinje od 4. do 10. mesta na rang listi upisuju se u statusu samofinansirajućih studenata i studentkinja.

Žalba na Privremenu rang listu može se podneti u roku od 36 sati od objavljivanja Privremene rang liste, do ponedeljka, 7. oktobra 2024. godine do 12:00 časova.

Žalba se podnosi Komisiji za upis preko Odseka za master i doktorske akademske studije.

Komisija za upis donosi rešenje po žalbi u roku od 24 sata od prijema žalbe. Kandidat/kandidatkinja ima pravo u drugostepenom postupku da uloži žalbu dekanu, u roku od 24 časa od isteka roka za donošenje rešenja Komisije za upis po žalbi kandidata/kandidatkinje. Dekan donosi konačnu odluku u roku od 24 časa od prijema žalbe i dostavlja je kandidatu/kandidatkinji i Komisiji za upis.

Nakon odlučivanja o žalbi Fakultet utvrđuje i objavljuje Konačnu rang listu za upis studenata na master akademske studije.


Privremena rang lista - Law and Gender - 2024-2025