Prigovori na NOVI predlog liste kandidata za stipendije i kredite za šk. 2022/23.

NOVI  PREDLOG LISTE KANDIDATA ZA STUDENTSKE KREDITE I STIPENDIJE ZA ŠKOLSKU 2022/23. GODINU MINISTARSTVA PROSVETE, NAUKE I TEHNOLOŠKOG RAZVOJA RS – istaknut je na tabli 37 i 38 (prekoputa slušaonice I.) u holu Fakulteta.

PRIGOVOR -  studenti koji nisu dobili kredit ili stipendiju mogu podneti Obrazac za prigovor uz OBAVEZNU prateću dokumentaciju, najkasnije do 22.12.2022. godine.  Najniži broj ostvarenih bodova za odobreni studentski kredit je 10,51 bodova.

STUDENTI KOJIMA JE ODOBRENA STIPENDIJA ILI KREDIT, ODMAH NEKA OTVORE TEKUĆE RAČUNE U NAJBLIŽOJ EKSPOZITURI UNIKREDIT BANKE uz obavezan indeks i važeću ličnu kartu.

STUDENT KOJI JE PRVI PUT OSTVARIO PRAVO NA STUDENTSKI KREDIT  potrebno je da dostavi:  Obrazac br.6 (IZJAVA ŽIRANTA), očitanu ličnu kartu žiranta (čipovanu) ili fotokopiju lične karte žiranta (ukoliko nije sa čipom) i ispravno popunjenu  i neoštećenu MENICU (može se nabaviti u bilo kojoj banci) – uputstvo za popunjavanje menice pogledati na poleđini Obrasca br. 6, najkasnije do 20.2.2023.godine na šalteru br. 2 od  11-13 časova (Obrazac br. 6 se može preuzeti na sajtu Unikredit banke).