OBAVEŠTENJE O OVERI JESENJEG SEMESTRA ZA ŠKOLSKU 2022/2023. GODINU

Overu jesenjeg semestra u obavezi su da izvrše studenti koji su u školskoj 2022/2023. godini, prvi put upisali predmete iz jesenjeg semestra (studenti koji se finansiraju iz budžeta i samofinansirajući studenti).

Overa jesenjeg semestra obavljaće se od 9. januara do 2. februara 2023. godine od 8.00 do 13.00 časova, na šalterima Fakulteta.

Za overu semestra studenti podnose:

-     jedan semestralni list (kupuje se u fakultetskoj knjižari),

-     indeks sa potpisom:

a) o urednom pohađanju vežbi iz predmeta koji su im kompjuterski određeni za vežbanje,

b) o urednom pohađanju nastave iz dva predmeta koje su prvi put upisali u školskoj 2022/23. godini (studentima koji su prvi put slušali samo jedan predmet dovoljan je samo potpis iz tog predmeta).

           

Studenti koji su u jesenjem semestru školske 2022/23. godine, prvi put upisali predmete iz prve i treće godine studijskog programa u obavezi su da u indeksu imaju pečat studentske poliklinike o izvršenom sistematskom pregledu (studenti koji su ranije već obavljali sistematski pregled u prvoj i trećoj godini ne rade ga ponovo u ponovljenoj godini studija).

 

Studenti mogu overiti semestar i nakon isteka roka za overu semestra, uz plaćanje naknade u iznosu od 4.000,00 dinara, ako su ispunili sve predispitne obaveze, odnosno ako iz opravdanih razloga nisu bili u mogućnosti da ih ispune, a o čemu odlučuje prodekan za nastavu.

 

Student koji ne overi semestar neće moći da polaže ispite u februarskom ispitnom roku, a ukoliko izađe na ispit, ispit će biti poništen, a protiv studenta će biti pokrenut disciplinski postupak.

 

Samofinansirajući studenti su u obavezi da blagovremeno izvrše uplatu školarine.

Uplata školarine vrši se na tekući račun fakulteta broj: 840-1439666-55

  U polje model upisuje se broj 97

U polje poziv na broj upisuje se kontrolni broj studenta koji se nalazi na e-student nalogu svakog studenta.

Beograd                                          

15.12.2022. godine                                          IZ SEKRETARIJATA FAKULTETA