PRIJAVE ZA PROGRAM NARODNE BANKE SRBIJE “Upravljanje talentima u NBS”

Prema potpisanom Memorandumu o poslovnoj saradnji između Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Narodne banke Srbije (NBS) predviđen je određen broj mesta za obavljanje stručne prakse u NBS za studente Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. U okviru talent programa “Upravljanje talentima u NBS” angažuju se najbolji studenti završne godine osnovnih studija, apsolventi u redovnom apsolventskom roku, kao i master studenti za period od minimum 20 sati nedeljno, uz određenu novčanu nadoknadu. Predviđeno je da obavljanje stručne prakse u okviru gore navedenog talent programa bude u trajanju od devet meseci.

 

Svaki učesnik pomenutog programa imaće svog mentora iz odgovarajuće organizacione jedinice NBS u koju bude raspoređen, koji će nastojati da studenta upozna i uključi u rad organizacione jedinice. Po završetku programa najbolji kandidati mogu biti pozvani da nastave svoje angažovanje u NBS.

Poziv za prijavu otvoren je za sve studente završne godine osnovnih studija, apsolvente u redovnom apsolventskom roku, kao i master studente koji imaju najmanju prosečnu ocenu 8.00 i operativno znanje engleskog jezika.

 

Zainteresovani studenti dostavljaju svoju biografiju na email: nikolastevanovic.nbs@gmail.com do 27. oktobra 2023. do 12:00h, sa naznakom u naslovu (subject) „NBS - Prijava za stručnu praksu”. Biografija se dostavlja u prilogu (attachment), u word ili pdf formatu. Potrebno je da kandidati u svojoj biografiji navedu prosečnu ocenu, kao i svoju e-mail adresu i kontakt telefon.

 

Podsećamo studente da je Pravo centralnih banaka od akademske 2023/2024 godine novi izborni predmet na četvrtoj godini studija. Informacije o sadržaju predmeta i ispitna pitanja možete preuzeti OVDE.